Tantra workshop – A szív megnyitása

Tantra workshop - A szív megnyitásaHárom alsó csakránk összeköt minket a földdel. Három felső csakránk összeköt bennünket az éggel. És van egy csakránk, amely összeköti ezeket egymással, bennünket pedig a két világgal. Ez pedig nem más, mint a szívünk. Igazi középpontunk itt van. Minden jó döntésünket a szívünk hozza, és kozmikus bölcsességünk, igazi énünk székhelye is ez. Ha blokkok, fájdalmak, stresszek zavarják a működését, az egész emberben zavar lesz úrrá, és képtelenek leszünk arra, amiért itt vagyunk ebben a világban, vagyis: nem tudjuk élni a boldogságot, ráadásul testünk, lelkünk is előbb-utóbb megbetegszik.

Úgy érzed, bezárkóztál és már nem tudsz megnyílni? Úgy érzed, nehezen tudsz megbocsátani? Úgy érzed, fájdalmakat hordozol magadban a múltaddal kapcsolatban? Szorongással tekintesz a jövőre? Úgy érzed, nem tudsz szeretni? Vagy nem érzed azt, hogy te is szerethető lennél?

Ha akarsz ezen változtatni, és megnyitnád a szívedet magadnak és az Élet áramlásának, az Univerzum szeretet-fényének, akkor gyere el erre a workshopra. A Tantra megoldást adhat a problémáidra. Olyan elméleti és gyakorlati tudást kapsz ezen a workshopon, amelynek segítségével meg tudod nyitni a szíved, be tudod fogadni a szeretetet, és képes leszel arra, hogy belőled is ez áradjon. Megtapasztalhatsz valami egészen rendkívülit: szinte újjá fogsz születni ebben a testedben és ebben az életedben.

Szeretnéd megtudni, hogyan engedhetnéd ezt meg magadnak? Ha igen, akkor jelentkezz most! A workshop maximum 15 fős lehet, a regisztrációt a jelentkezések sorrendjében tudjuk elfogadni.

Időpont: 2017. október 16 hétfő 17.00- 20.00-ig

A helyszín egyeztetés alatt.

Részvételi díj: 3.000 Ft, amit előre utalással kérek szépen majd kifizetni

A workshopot tartja: Pál Tamás

Bejelentkezés: pal.tamas1971@gmail.com