Tantra worksop Szegeden – A szív megnyitása

Soron következő tanfolyamunk

Tantra workshop

A Tantra szó azt jelenti: felszabadulás.

Felszabadulás a hétköznapok szomorúsága alól, a szerepjátszás, a színlelés, az önbecsapás hazugságai alól. A Tantra egy Út önmagunk belső végtelenje felé. Ezt az Utat egyedül járod, de az úton lehetnek melletted társak is, ha úgy szeretnéd. Az Út a szívedbe visz, a csendbe, önmagad legbensőbb forrásához.

tantra workshop

A szíved a legcsodálatosabb szerved. Minden dobbanása között ott a csend. Ott van a határtalan Lét forrásának végtelen csendje. Az egész Teremtés a
csendből jött létre. Jusson eszedbe, a Teremtésnek nincs kezdete, nincs vége, örökkön-örökké történik – benned is, bennem is. A szíved mindig mindenről tud, ami benned zajlik, mert a szíved az igazi középpontod. Nyisd meg a szíved az élet áramlásának! Nyisd meg a szíved a végtelennek!

Engedd meg magadnak, hogy befogadd a Teremtést. Ne állj ellen az Élet áramlásának! Nyílj meg, légy olyan, mint egy kavics a patakban. Engedd, hogy körbefolyjon a víz, az élet vizének áramlása. Ami jön, fogadd, és ami elmegy, engedd el.

Három alsó csakránk összeköt minket a Földdel. Három felső csakránk összeköt bennünket az Éggel. És van egy csakránk, amely összeköti ezeket egymással, bennünket pedig a két világgal. Ez a csakra nem más, mint a szívünk. Igazi középpontunk itt van. Minden jó döntésünket a szívünk hozza, és kozmikus bölcsességünk, igazi énünk székhelye is ez. Ha blokkok, fájdalmak, stresszek zavarják a működését, az egész emberben zavar lesz úrrá, és képtelenek leszünk arra, amiért itt vagyunk ebben a világban, vagyis: nem tudunk szeretni, nem tudjuk élni a boldogságot, ráadásul testünk, lelkünk is előbb-utóbb megbetegszik.

Úgy érzed, bezárkóztál és már nem tudsz megnyílni?
Úgy érzed, nehezen tudsz megbocsátani?
Úgy érzed, fájdalmakat hordozol magadban a múltaddal kapcsolatban?
Szorongással tekintesz a jövőre?
Úgy érzed, nem tudsz szeretni? Vagy nem érzed azt, hogy te is szerethető lennél?

Ha akarsz ezen változtatni, és megnyitnád a szívedet magadnak és az Élet áramlásának, az Univerzum szeretet-fényének, akkor gyere el, és ismerd meg a Tantrát, amely megoldást adhat a problémáidra. A tantra workshopon olyan elméleti és gyakorlati tudást kapsz, amelynek segítségével meg tudod nyitni a szíved, be tudod fogadni a szeretetet, és képes leszel arra, hogy belőled is ez áradjon. Megtapasztalhatsz valami egészen rendkívülit: szinte újjá fogsz születni ebben a testedben és ebben az életedben. Szeretnéd megtudni, hogyan engedhetnéd ezt meg magadnak?

Ha igen, akkor jelentkezz most!
Szeretettel várlak!

HA SZERETNÉL JELENTKEZNI, ITT MEGTEHETED!

A programot tartja:

Pál Tamás
életmód tanácsadó, a tantra workshop vezetője

A program részvételi díja:

4.000,- Ft

A ws a mindenkori járványügyi előírások betartásával zajlik majd!

.

.


A terem korlátozott befogadóképességű, ezért a bejelentkezési sorrend
szerint tudom elfogadni a jelentkezésedet.

Pál Tamás – Tantra: Nyisd meg a szíved!