Tantra Szilveszter Szegeden

Tantra Szilveszter 2018

Eleged van már a szokványos szilveszteri bulikból, az alkoholból, a drogokból, a füstből, és azokból a részeg emberekből, akikkel érzed, hogy semmi dolgod nincs?

Igen?

Akkor könnyen lehet, hogy téged keresünk! 🙂

Tantra Szilvesztert szervezünk Szegeden, és szeretettel várunk párokat és egyedülállókat is egy spirituális, meditatív, lélekemelő Együtt Lét-re.

A Tantra a szeretet és elfogadás művészete. Egy út önmagadhoz, a lelkedhez, igazi Önvalódhoz.

Tantra Szilveszter Szegeden

Az Óév búcsúztatása és az Új Év eljövetele egy spirituális esemény is, és ha eljössz, te is megélheted ezt. Abban a belső csendben, ahol járunk majd, óriási teremtő erő lakik. Ahhoz, hogy boldog legyél, sikeres, felszabadult, szükséged van arra, hogy megtaláld önmagad belső erejét. Ha éled ezt a belső harmóniát, az élet a csodák kertje lesz számodra. Nagyon nagy áldás, ha az évkezdet energiáit felhasználod erre.

A spirituális gyakorlatok lelked békéjének, szeretetének, lényed belső forrásának megtalálását és megnyitását fogják elősegíteni. Nem csak meditálni fogunk, hanem lesznek energiagyűjtő gyakorlatok is, csakra tisztítás, energia áramoltatás, szeretetteli érintések, páros és csoportos gyakorlatok, tánc és Osho-féle dinamikus meditáció is. Az egész estés program, a csodás lélek zene, segíti, hogy közösen emelkedjünk, megtisztuljunk, lelkileg és testileg töltődjünk, megéljük az Élet tiszta örömét, felszabadultságát, és szívünk megnyíljon a mennyei szeretet fényére.

Ha magas energiaszinten ragyogsz, isteni energiák ébrednek lényedben, nincs szükséged alkoholra vagy bármilyen szerre, hogy boldogságot, felszabadultságot érezz.

A tervezett program:

a Szilveszteri Tantra 18.00-02.00-ig tart majd


  • 18.00-18.15-ig érkezés
  • 18.15-18-30-ig teázás, ismerkedés
  • Az esti program 18.30-tól kezdődik. Innentől kezdve már nincs lehetőség csatlakozni a csoporthoz.

Először közösen berendezzük és behangoljuk a Tantra Teret, és megteremtjük az Együtt-Létet. Mindenkit arra kérek, hozzon magával egy apró, személyes tárgyat, kendőt, követ, szobrocskát, nyakláncot, bármit, ami kedves a szívének. (Ezt természetesen nem kell itt hagynod, a program végén haza viheted.)

Az estét egy vezetett meditációval kezdjük, ami nagy segítség a ráhangolódáshoz, önmagad megnyitásához, az elengedéshez, a befogadáshoz.
Ezután tantrikus energia- és pránajáma gyakorlatokat végzünk, egy magasabb energia szint eléréséért.

A közös vacsorázás egy igazi svédasztalos batyubál lesz, hozz te is húsmentes ételeket, salátát, szendvicseket, süteményeket, amit szeretnél. Mi is készülünk finomságokkal, teával, innivalóval.

Csakra tisztító gyakorlatokkal emeljük tovább az energia szintet. Páros és csoportos gyakorlatokkal, szeretet energia áramoltatásokkal folytatjuk, majd mantrás meditáció következik, elcsendesülés, elmélyülés a belső csend birodalmába. A programot Újévi köszöntő, Áldás Szertartás, beszélgetés, tantrikus tánc zárja majd.

Ha szeretnél jönni, kérlek, jelentkezz be. Telefonos egyeztetés után elmondom, mit hozz magaddal, és mit ne hozz magaddal, és a helyszínt is megbeszéljük. 🙂

A tervezett létszám 12 fő, a nemek aránya 50-50 százalék. A jelentkezést időrendi sorrendben tudom elfogadni.

Részvételi hozzájárulás

10.000 Ft/fő


Minden jelentkezővel előzetesen és személyesen szeretnék találkozni és egyeztetni.

Üdvözlettel:

Pál Tamás

programvezető