Szeretet Fény Tantra tanfolyam

Soron következő tanfolyamunk

Szeretet Fény Tantra tanfolyam indul Szegeden!

A tanfolyam kezdő időpontja: szervezés alatt

A tanfolyam 10 alkalmas lesz, minden héten csütörtökön ugyanebben az időpontban fogunk találkozni. (5 hölgyet és 5 férfit várok a csoportba. A jelentkezés sorrendjében tudom a helyeket biztosítani. A részleteket telefonos egyeztetés után tudjuk megbeszélni.)

A Tantra a szeretet művészete. Ősi tudás, India és Tibet bölcsessége, amely a ma emberének is utat mutathat abban, hogy felfedezze igaz önmagát, lelkének igaz fényét.

Szeretet és érintés hiányos világban élünk. Az emberek manapság már nem csak kerülik egymást, hanem félnek is egymástól. Pedig társas lények vagyunk, arra születtünk, hogy osztozzunk egymás energiáiban, örömében, segítsük, biztassuk egymást, és örüljünk egymás létezésének.

A Tantra azt tanítja nekünk, hogy ha meglátjuk a másik emberben és magunkban a lélek ragyogását, fel tudjuk szabadítani magunkat a szenvedés alól. A Tantra szó fonalat jelent, a fonalat, amely összeköti az Eget és a Földet. De jelenti azt is, hogy felszabadulás. A Tanoti és a Trajati szóból ered, ami azt jelenti, hogy felszabadítani és kiterjeszteni.

Azt szeretném, ha a tanfolyam során megismernéd önmagad isteni mivoltodban, felszabadítanád magad, hogy megengedd magadnak azt, hogy az legyél, aki vagy. Egy végtelen lény, aki szabadon mer gondolkodni, élni, létezni, érinteni, szeretni, örömben és Fényben tudja élni mindennapjait.

A jó hír, hogy ez mind benned van. Nem kell elmenned Indiába, vagy Tibetbe, a Forrás ott van benned, amit már lehet, sokfelé kerestél életed során. Én ezt szeretném megmutatni neked, hogyan tudod önmagadban igazi Önmagadat megtalálni. És élni azt, aki vagy. Szabadon, örömben, igaz valóságban. Minden rajtad múlik!

Ha hiszel benne, hogy sikerülhet, jelentkezz!

Energetikai és csakra gyakorlatokat, pránajámákat fogunk végezni, kapsz tantrikus meditációs beavatást is. A tanfolyamon megismertetlek azzal az isteni szeretet Fénnyel is, amely minden szeretet forrása. Könnyű, játékos gyakorlatokat végzünk, jó hangulatban, vidáman, osztozva a Lét örömében. Lesz sok érintés is, páros gyakorlat, masszázs, közben kellemes, spirituális zene segíti majd az elmélyülést. A gyakorlatokat olyasfajta könnyű ruhában végezzük, mintha jógára jönnél.


A 10 alkalmas tanfolyam díja

45.000 Ft

amelyet átutalással tudsz majd kifizetni.

Ha szeretnél részt venni a 10 alkalmas tanfolyamon, akkor jelezd kérlek.

Szeretettel várlak!


Ha szeretnél jönni, kérlek, a pal.tamas1971@gmail.com e-mail címen jelentkezz be, és a további információkat is itt fogom megadni!