Szeretet és Érintés Instruktor Tanfolyam

Szeretet és Érintés Instruktor Tanfolyam indul Szegeden!

Ideje és helyszíne:

2015. májusi hétvége (szervezés alatt)
Szombaton és vasárnap 9.00-17.00-ig

Szeged, Ánanda Jógaközpont, József A. sgt. 31.

Szeretnéd, hogy egy jobb világban élhessünk, ahol a Fény és a szeretet uralkodik és nincs szenvedés és tudatlanság?

Van benned egy őszinte vágy, hogy befogadd a Tudást, amellyel nem csak a saját, hanem embertársaid életét is felemelheted, jobbá teheted?

Úgy érzed, szeretnél segíteni az embereken?

Ha igen, akkor ébreszd fel magadban a képességet, amelynek segítségével beteljesítheted vágyaidat.

Dolgozhatsz és pénzt is tudsz keresni

Az ötezer éves ősi tudáson alapuló eljárással egyszerű, de hatékony, gyors eredményeket adó kezeléseket tudsz végezni saját magadon, és másoknak is segíthetsz, hogy visszanyerjék testi és lelki egyensúlyukat.

A tanfolyam két napos, aki elvégzi, olyan papírt kap, amellyel Érintés-instruktorként hivatalosan munkát is végezhet. (Képesítéshez nem kötött, fizikai közérzetet javító szolgáltatás a besorolása a tevékenységnek.) Ha szeretnél dolgozni, pénzt keresni, szeretnéd ezt a tudást képviselni, akkor lehetőséged van a további tanulásra és együttműködésre is.

A tanfolyam ajánlója:

Hatalmas nagy kalandra, egy semmi máshoz sem hasonlítható belső utazásra hívlak téged. Az ősi védikus tudás részét képező bölcselettel és gyakorlati tudással szeretnélek megismertetni, amelynek segítségével megtanulhatsz valóban látni, a mindennapi illúziók délibábjai mögött felismerheted és megtapasztalhatod a valóságot. A Létet. Önmagunk belső Forrását. A bennsőnkben ragyogó mennyei Fényt. Valódi önmagadat, Önvalódat, a testedben hordott lényegedet.

Megtanulunk szeretni, a szó legtisztább és legigazabb értelmében. Képessé válunk lebontani a minket körülvevő, egonkat védelmező, félelemből szőtt falakat, amelyek nem megvédenek minket a rossztól, hanem valójában elzárnak bennünket a jótól. A másik embertől. Az érintés és a megérintés lehetőségétől. A szeretet kapásának és adásának esélyétől.

Tudod, mindenki a saját útját járja. Te is. Én is. De mindenkinek más az útja. Ha megérted ezt, rádöbbensz, hogy a szeretet és az elfogadás a legtöbb, amit embertársadnak adhatsz. Mi több, mindez valóban gyógyító erővel bír, mert az elfogadás szeretetteljes és meleg légkörében megnyílik a szív és áramlik a szeretet. A szeretet valóban gyógyít, amióta a világ világ, ez a legősibb és legelterjedtebb életet támogató, egészségmegőrző eljárás.

Ha eljössz, megtapasztalhatod, hogy varázslatos módon a szeretet a legnagyobb átalakító, és persze egyesítő is, hiszen képes a betegségből, a kettősség állapotából, a “kétségbe-esés”-ből, “EGÉSZ-SÉGET”, igazi “TELJES-SÉGET” létrehozni.

Mint ahogy a bölcsek mondják: amit az ész nem tud elfogadni, azt csak a szív szeretete képes egyesíteni.

Megtanulhatod érzékelni az emberi aurát, aki pedig képes rá, akár látni is fogja azt. Megtapasztalhatod, hogyan lehet érzékelni és információt nyerni a testünket körülvevő energiaburokból, és azt is, hogyan lehet visszaállítani az ember testi-lelki egyensúlyát.

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy ez egy kézrátételes gyógyító eljárás. Ám nagyon különleges, nagyon speciális, mert semmilyen más módszerhez nem hasonlít, mivel nem energia adáson alapul, hanem a szeretettel teli érintésen.

Az érintés gyógyító hatása ma már bizonyított tudományos tény. Akit nem érintenek, megbetegszik, előbb lelkileg, aztán testileg is. De akit rendszeresen szeretetteljes módon érintenek, annak testében boldogsághormonok szabadulnak fel, csökken a stressz szintje, javul az életereje, erősödik az immunrendszere, növekedési hormonok és nemi hormonok indulnak a testében működésbe. Az érintésre magzati kortól fogva halála pillanatáig óriási szüksége van minden embernek, sőt, minden élőlénynek. Az érintés maga az élet!

Rendkívül hasznos tudás birtokába kerülhetsz, hiszen az elsajátítottak segítségével bármikor és bárkin lehet segíteni, így természetesen önmagadon is. Legyen az fej- vagy hasfájás, fülfájás, csonttörés, vesegörcs, hátfájás, szembetegség, ízületi probléma, lényegében bármi, gyors és hatékony segítséget tudunk nyújtani, hiszen a kezünk mindig kéznél van!

És ez még nem minden! A saját- és társkezeléseken kívül megtanítalak arra, hogyan tudod térben és időben egyensúlyba hozni azokat a területeket, amelyekkel gondod van. (Egészség, párkapcsolat, pénz, önbizalom, életerő, valójában bármi, ahol zavar vagy hiány van.) Programozott vizet is készítünk, amelynek segítségével szinte bármit tudsz majd magadnak teremteni. Sokoldalúan képzett Érintés instruktor leszel, aki hatékonyan és sokrétűen tud segíteni azoknak az embereknek, akik hozzá fordulnak.

SZERETETTEL VÁRLAK TÉGED IS A TANFOLYAMON!

Pál Tamás

tanfolyamvezető

Vélemények, tapasztalatok:

“Miután megismerkedtem az Érintésterápiával, megváltozott az életem, egészen másként látom már a világot, az embertársaimat és persze magamat is. Úgy hozta az élet, hogy már néhány nap múltán a gyakorlatban is alkalmazhattam a tanultakat. A családban egy rokonunk éppen túl volt egy szemészeti műtéten Debrecenben, és nagy szüksége volt a segítségemre. Arra kért, hogy kezeljem, mivel szerette volna elkerülni az újabb beavatkozást, hiszen akkor még várt rá egy műtét szürke hályog kapcsán is. Én pedig segítettem a tanultakat alkalmazva, és néhány alkalommal kezeltem. Azóta eltelt egy hónap. Nemrégiben boldogan felhívott a rokonom, hogy a kontroll kapcsán a doktornő úgy látta a helyzetet, hogy további műtétre már nem lesz szükség, sőt, a műtött szeme is jobban javult a vártnál. Amit tanultam, tényleg működik!”

Anita, Debrecen

“Többször is használtam a tanultakat magamon. Vesegörcs, gyomorfájás, fejfájás, ízületi problémáim esetében is enyhültek vagy meg is szűntek a fájdalmak. Most már a rokonaimat, barátaimat is rendszeresen kezelem, méghozzá sikerrel! Nagyon hasznos tudást kaptam, köszönöm!

Tamás, Szeged

“Évek óta ciszta volt az egyik vesémben és az egyik petefészkemben. Orvosi leleteim bizonyítják ezt. Tamással néhány hónappal ezelőtt ismerkedtem meg, többször kezelt az elmúlt idő alatt. Úgy hozta az élet nemrégiben, hogy másik városba kellett költöznöm, és mielőtt elmentem, részt vettem egy részletes, ultrahangos vizsgálaton. Legnagyobb meglepetésemre mindkét ciszta teljesen felszívódott, úgy eltűnt, mintha soha nem lett volna ott. Azóta már én is megtanultam a módszert, amire egyébként mindenki képes, és nagy öröm számomra, hogy így most már én is tudok segíteni a rokonaimnak és a barátaimnak.”

T., Budapest

“Műtét után lábadoztam, beteg voltam, jártányi erőm is alig volt. Amikor megérintett a szeretet fénye, úgy éreztem, hogy megnyílik a lelkem. Minden apró kis sejtem élettel telt meg, és éreztem, sőt láttam, ahogy körbeölel egy fehér fény. Mosolygott a lelkem. Olyan érzésem volt, mint amikor a hosszú tél után végre beköszönt a tavasz. Valami csodálatos, belső öröm ragyogott fel bennem. Végre visszatért belém az élet, és éreztem, hogy minden ami fájt, ami betegség volt bennem, lassacskán eltűnt, mint amikor a fény hatására eloszlik a sötétség.”

Ildi, Szeged

“Évek óta tartó krónikus fejfájással szenvedtem, és már úgy éreztem, hogy a fájdalom átlépi azt a határt, amit el tudok viselni. Tamás csupán néhányszor kezelt, de az eredmény csodálatos volt! Elmúlt a fejfájásom, és soha többet nem tért vissza. Egészséges vagyok azóta is, kiegyensúlyozott, harmónikus. Megtanultam a módszert, és azóta már én is nagyon sok embernek tudtam segíteni.”

Móni, Szeged

“Köszönöm, hogy itt lehettem, és megélhettem ezt a csodát.”

P., Szeged

“Amióta elvégeztem a tanfolyamot, mintha kicseréltek volna. Teljesen megváltozott az életem, boldog vagyok, kiegyensúlyozott. És gyönyörű az egész világ.

Ferenc, Szeged

“Amikor testkezelést kapok, teljesen lenyugszom. Boldogság áraszt el, és béke, nyugalom. Úgy érzem, utána magam, hogy ragyog a nap a szívemben, és gyönyörű az egész világ”

Edit, Szeged

“Éveken keresztül nagyon magam alatt voltam. Lehangoltság, szomorúság, nem volt kedvem már élni. A tanfolyamon megtapasztaltam valamit, amit csodának tartok. Soha nem gondoltam volna, hogy ezt fogom egyszer mondani: úgy érzem, szerelmes vagyok az életbe”

Julika, Szeged

Jelentkezz MOST!

Tudod, a múltnak vége, a jövő pedig még nem jött el! Csak a jelen az egyetlen valódi létpillanatod, ahol cselekedhetsz!

Meglátod, életed egyik legjobb döntését hozod meg!

Az Szeretet és Érintés Instruktor Tanfolyam időpontja, helyszíne:

2015. májusi hétvége (szervezés alatt)
Szeged, Ánanda Jógaközpont, József A. sgt. 31.

Reggel 9-től este 17-óráig vagyunk együtt, közben dél körül kb. 1 órás ebédszünetet tartunk.

Részvételi díj: 25.000 Ft

A hivatalos jelentkezés feltétele: 10 ezer Ft előleg befizetése.

Kedvezmény! Ha magaddal hozod egy rokonodat, barátodat vagy ismerősödet, akkor fejenként 20 ezer Ft-ért jöhettek.

Ha szeretnél jönni, kérlek, a pal.tamas1971@gmail.com e-mail címen jelentkezz be, és a további információkat is itt fogom megadni!