Tantra Szív megnyitása tanfolyam

Soron következő 10 alkalmas tanfolyamunk

időpont: 2019. március 28-án 17.30-tól 20.45-ig

Helyszín: Szeged (A helyszín egyeztetés alatt)

tantra tanfolyam szeged

Szívünk megnyitása a szeretet Fényének

Három alsó csakránk összeköt minket a földdel. Három felső csakránk összeköt bennünket az éggel. És van egy csakránk, amely összeköti ezeket egymással, bennünket pedig a két világgal. Ez pedig nem más, mint a szívünk. Igazi középpontunk itt van. Minden jó döntésünket a szívünk hozza, és kozmikus bölcsességünk, igazi énünk székhelye is ez. Ha blokkok, fájdalmak, stresszek zavarják a működését, az egész emberben zavar lesz úrrá, és képtelenek leszünk arra, amiért itt vagyunk ebben a világban, vagyis: nem tudjuk élni a szeretetet, boldogságot, ráadásul testünk, lelkünk is előbb-utóbb megbetegszik.

Úgy érzed, bezárkóztál és már nem tudsz megnyílni?

Úgy érzed, nehezen tudsz megbocsátani?

Úgy érzed, fájdalmakat hordozol magadban a múltaddal kapcsolatban?

Szorongással tekintesz a jövőre? Úgy érzed, nem tudsz szeretni?

Vagy nem érzed azt, hogy te is szerethető lennél?


Ha akarsz ezen változtatni, és megnyitnád a szívedet magadnak és az Élet áramlásának, az Univerzum szeretet-fényének, akkor gyere el erre a tanfolyamra A Tantra megoldást adhat a problémáidra.

Olyan elméleti és gyakorlati tudást kapsz, amelynek segítségével meg tudod nyitni a szíved, be tudod fogadni a szeretetet, és képes leszel arra, hogy belőled is ez áradjon. Megtapasztalhatsz valami egészen rendkívülit: a szeretet Fény áramlásának áldása felolvasztja a hideg szíveket, melegség és boldogság ragyog fel a lelkekben. Te is megtapasztalhatod, hogy szinte újjá fogsz születni ebben a testedben és ebben az életedben.

Tantra – A boldogság mágiája

Szeretnéd megtudni, hogyan engedhetnéd ezt meg magadnak?
Ha igen, akkor jelentkezz most!

A tanfolyam maximum 14 fős lehet, a regisztrációt a jelentkezések sorrendjében tudom elfogadni.


Részvételi díj

3.500 Ft/alkalom

amit előre utalással szeretnék majd első alkalommal kérni.


Ha szeretnél jönni, kérlek, a pal.tamas1971@gmail.com e-mail címen jelentkezz be, és a további információkat is itt fogom megadni!